---
title: "Commission Regulation (EEC) No 3667/92 of 18 December 1992 amending Regulation (EEC) No 1840/92 in regard to the time limit for notification to the Commission of product quantities covered by admissible applications"
id: 5feef42f-7cc8-4666-a067-0996545f59c3
authority: eu
place: "European Union"
applies_also_from: []
kind: regulation
in_force: true
publisher_url: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/ALL/?uri=CELEX:31992R3667
attribution: "© European Union, https://eur-lex.europa.eu"
solon_url: https://solon.orangecat.ch/law/5feef42f-7cc8-4666-a067-0996545f59c3
language: en
in_force_from: 1992-12-22
date_basis: publisher
status: consolidated
source_url: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:31992R3667
read_on: 2026-11-08
sha256: 7d63e3abdb9580c091d91e2fd82ac99490ffd9a12e9a25efd4d67c07b0553cc8
provisions: 2
---

# Commission Regulation (EEC) No 3667/92 of 18 December 1992 amending Regulation (EEC) No 1840/92 in regard to the time limit for notification to the Commission of product quantities covered by admissible applications

## Article 1 {#art_1}

In Article 3 of Regulation (EEC) No 1840/92, ‘Not later than two months after ...’ is replaced by ‘Not later than four months after ...’.

## Article 2 {#art_2}

This Regulation shall enter into force on the third day following its publication in the Official Journal of the European Communities.
This Regulation shall be binding in its entirety and directly applicable in all Member States.
Done at Brussels, 18 December 1992.
For the Commission
Ray MAC SHARRY
Member of the Commission
(1)  OJ No L 58, 3. 3. 1992, p. 1.
(2)  OJ No L 187, 7. 7. 1992, p. 28.
